english      
Hotel Ribes Roges

Reservar
 
  Inici
  Hotel
  Habitacions
  Tarifes
  Ofertes
  Vilanova
  Notícies
  Enllaços
  Contactar
 

HotelEsteu entrant a Vilanova i la Geltrú la capital de Garraf a la costa de Barcelona  en un trosset de Catalunya.

Aquí trobareu L’Hotel Ribes Roges obrint les seves portes per oferta-li uns serveis i qualitat al millor preu.

La familia Burcet&Sans regenta l’establiment familiar des de la seva renovació l’any 1995 , any darrera any hem anat millorant les instal.lacions a fi d’adapatar-nos a les necessitats dels nostres clients.

L’HOTEL

La nostra situació a 50 mts de les platges i 10 minuts del centre ciutat i vies de transport faciliten l’estada als nostres clients els quals gaudeixen d’un establiment tranquil i relaxat amb els seus jardins i salons d’ùs exclusiu.

ELS CONVIDEM A CONEIXER-NOS.

L’Hotel Ribes-Roges és un establiment familiar amb servei B&B consta de 12 habitacions totalment equipades jardi privat
salons i Bending-Bar.

L’ESMORZAR.

Començar el dia amb un esmorzar complet és garantia de tenir  un bon dia . L’Hotel Ribes-Roges li oferirà tot un assortiment variat de productes autoctons ,sucs naturals, pastisseria casolana embotits de la terra, selecció de calents i d’altres delicies que de  ben segur cobriran tots els seus desitjos.

LA FAMILIA

L’Hotel Ribes-Roges no es cap grup turístic ni pertany a cap cadena , és un establiment familiar el qual amb professionalitat i dedicació gaudeix de tenir uns amics per clients .
 
© 2010 Hotel Ribes Roges * c/ Joan d'Austria 7 * 0880 VILANOVA I LA GELTRÚ (Barcelona) * TEL 93 815 03 61 * info@hotelribesroges.com
Avís legal | disseny NETBarcelona amb tecnologia inCatalonia